Hoe zelf gellak aanbrengen

Hoe zelf gellak aanbrengen

Hoe zelf gellak aanbrengen

 

Mooie gelakte nagels: daar wordt vrijwel iedere vrouw gelukkig van. Waar wij niet gelukkig van worden? Dat die mooi gelakte nagels er binnen 3 dagen alweer afbladderen. Gelukkig is daar tegenwoordig een oplossing voor: gellak! Gellak blijft in sommige gevallen tot wel 4 weken zitten, ideaal als je op vakantie gaat of gewoon geen zin hebt om elke 4 dagen je nagels opnieuw te lakken. Je kent het vast wel van de salon: de nagelstyliste lakt je nagels, waarna de lak een tijdje moet uitharden onder een lamp. Het resultaat is er zeker naar, maar dat voel je ook in je portemonnee. Gelukkig kun je tegenwoordig ook zelf gellak op je nagels aanbrengen, bijvoorbeeld met de lakjes van Victoria Vynn. En nee, dit is echt niet onmogelijk. In deze blog lees je hoe je eenvoudig zelf gellak aanbrengt, voor extra lang plezier van mooi gelakte nagels!

 

Zo breng je de Salon Gelpolish van Victoria Vynn aan in 4 stappen

 

Stap 1: De nagels prepareren

 

Heb je nog oude nagellak op? Verwijder deze dan eerst met een nagellakremover op basis van aceton of alcohol. Maak je nagelriemen zacht en duw deze terug. Voor het mooiste resultaat, is het belangrijk dat je de nagels even lang en rond vijlt. Wanneer je de Salon Gelpolish van Victoria Vynn gebruikt, is het niet nodig om de nagels te buffen. Dit doet de Tape Bond namelijk. Dit lakje zorgt ervoor dat het product goed hecht aan de natuurlijke nagel. Na het aanbrengen blijft er een plakkerig laagje achter op de nagel. Deze hoeft niet uit de harden onder een lamp, maar kun je gewoon aan de lucht laten opdrogen.

 

Stap 2: Salon base aanbrengen

 

Nadat je de Tape Bond even hebt laten drogen aan de lucht, breng je een laagje van de Mega Base aan. Laat deze uitharden onder een LED lamp voor 30 à 60 seconden, of onder een UV lamp voor 120 seconden. Herhaal vervolgens deze stap één keer. Zo heb je straks twee laagjes van de Mega Base op je nagels zitten.

 

Stap 3:

Tijd voor wat kleur! Kies één van de vele kleuren van Victoria Vynn’s Salon Gelpolish of Pure Creamy Hybride uit. Breng een eerste laag aan en laat deze voor 30 à 60 seconden uitharden onder een LED lamp, of 120 seconden onder een UV lamp. Herhaal deze stap, zodat je weer twee laagjes Salon Gelpolish op je nagels hebt.

 

Stap 4: Salon Topcoat

Als finishing touch breng je een laagje  Top OH!MY GLOSS  aan. Zo weet je zeker dat je gellak tot wel 4 weken blijft zitten.

 

 

Et voila! Je hebt eenvoudig zelf gellaK op je nagels aangebracht. Word je lak na 3-4 weken minder mooi? Je verwijdert de gellak eenvoudig met de Salon Remover. Vijl de topcoat open en laat je nagels vervolgens zo’n 15 minuten weken in de Salon Remover. Zo makkelijk is het!

Terug naar blog