Waarom kiezen voor gellak

Waarom kiezen voor gellak

Gellak is een populair product dat steeds populairder wordt. Het is een combinatie van nagellak en gel, die samen een sterke, duurzame laag op de nagels creëren. Gellak heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele nagellak, waaronder:

  • Langer draagcomfort: Gellak blijft gemiddeld 2 tot 3 weken zitten, terwijl traditionele nagellak vaak binnen een paar dagen begint te chippen.
  • Helderheid en glans: Gellak heeft een heldere, glanzende uitstraling die langer aanhoudt dan traditionele nagellak.
  • Eenvoudiger aan te brengen: Gellak is eenvoudiger aan te brengen dan traditionele nagellak, omdat het onder een UV-lamp moet worden uitgehard. Dit zorgt ervoor dat de lak gelijkmatig wordt aangebracht en geen strepen achterlaat.

Duurzaamheid

Een van de grootste voordelen van gellak is de duurzaamheid. Gellak blijft gemiddeld 2 tot 3 weken zitten, terwijl traditionele nagellak vaak binnen een paar dagen al begint te chippen en er kleine stukjes afspringen. Met gellak hoef je aanzienlijk minder tijd te besteden aan het aanbrengen en verwijderen van nagellak.

Helderheid en glans

Gellak heeft een heldere, glanzende uitstraling die langer aanhoudt dan traditionele nagellak. Dit komt doordat gellak een dikkere laag heeft dan traditionele nagellak. De dikkere laag zorgt ervoor dat de kleur beter zichtbaar is en dat de glans langer aanhoudt.

De No Wipe Gloss topcoat van Victoria Vynn zorgt voor een extra langdurige glans. Nog een voordeel: deze topcoat heeft geen plaklaag na het uitharden.

Eenvoudiger aan te brengen

Gellak is eenvoudiger aan te brengen dan traditionele nagellak. Dit komt doordat gellak onder een UV-lamp moet worden uitgehard. Dit zorgt ervoor dat de lak gelijkmatig kan worden aangebracht en geen strepen achterlaat.

 

Nadelen van gellak

Gellak heeft ook enkele nadelen ten opzichte van traditionele nagellak, waaronder:

  • Hoger prijskaartje: Gellak is over het algemeen duurder dan traditionele nagellak.
  • Moeilijker te verwijderen: Gellak is moeilijker te verwijderen dan traditionele nagellak. Het is belangrijk om een ​​gellakremover te gebruiken die speciaal is ontwikkeld voor gellak.
  • Kan de nagels beschadigen: Als gellak niet goed wordt aangebracht of verwijderd, kan het de nagels beschadigen. Het is belangrijk om gellak alleen te laten aanbrengen en verwijderen door een professionele nagelstylist.

Conclusie

Gellak heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele nagellak. Het is duurzamer, heeft een helderdere glans en is eenvoudiger aan te brengen. Wel is het belangrijk om te vermelden dat gellak ook enkele nadelen heeft, waaronder een hoger prijskaartje, een moeilijkere verwijdering en een kans op beschadiging van de nagels. Als je op zoek bent naar een nagelverzorgingsmethode die lang meegaat en een mooie uitstraling heeft, is gellak een goede keuze.

 

Terug naar blog